Inschrijven 2024

Hier kunt u zich inschrijven voor deelname aan de atelierroute 2024 (in eigen atelier en/of in één van de etalages in centrum Woerden). De Atelierroute in eigen atelier zal op 5 en 6 oktober 2024 plaatsvinden. De expositie in de etalages zal van 7 september tot en met 6 oktober 2024 plaatsvinden.

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van:

(1) het inschrijfgeld van EUR 40 op bankrekeningnummer NL28 INGB 0009 4425 63 onder vermelding van de naam van de deelnemer en de titel van het kunstwerk. De kosten voor deelname zijn EUR 40. Het maakt daarbij niet uit of u meedoet in de etalage, uw eigen atelier of beide; en 

(2) een scherpe en duidelijke foto van uw kunstwerk voor de overzichtstentoonstelling, en - als u meedoet aan de etalage - een foto van uw kunstwerk voor in de etalage verzonden naar tsmooi@atelierroutegrootwoerden.nl; en

(3) een foto van de deelnemende kunstenaar.

Als u voor de eerste keer meedoet, vragen wij u in totaal drie foto's van uw kunstwerken voor een impressie van uw werk  toe te sturen per e-mail (inclusief uw kunstwerk genoemd onder (2) hierboven). 

Als u meedoet met een maatje van buiten Groot Woerden, dan zal het maatje zich ook apart moeten inschrijven en het inschrijfgeld van EUR 40 moeten voldoen.

De inschrijving voor de atelierroute 2024 sluit op 1 juni 2024.

Met de inschrijving gaat u akkoord met de voorwaarden van de atelierroute, deze kunt u hier vinden. Deelname is voor eigen rekening en risico.


E-mailen
Instagram