Dit is Sudenaz Aslantas

Sudenaz Aslantas exposeert:

  • Gedurende de hele maand september tot en met 8 oktober 2023 in de etalage van de Duurzaamheidswinkel in centrum Woerden, Voorstraat 75.
  • Op 29 en 30 september en op 6, 7 en 8 oktober 2023 tussen 11 en 17 uur, in het atelier van Galerie Van Slagmaat (Leidsestraatweg 36, 3443 BV Woerden) tijdens de overzichtstentoonstelling. 

Biografie

Ik ben Sudenaz Aslantas, 16 jaar, en heb mavo-4 gedaan op het Minkema College Stein. Inclusief eindexamen tekenen. 

Sinds klas 1 heb ik les van mw. Maitimu bij tekenen en heb ik dit vak gekozen in klas 3 en in klas 4 zodat ik er eindexamen in kon doen. Mijn stijl is te omschrijven als: gedurfd, groots, grote kleurcontrasten.


Overzichtstentoonstelling

Naam kunstwerk overzichtstentoonstelling: "Crazy fun"
Afmeting kunstwerk overzichtstentoonstelling: 70 x 50 cm

Hiermee laat zij verschillende soorten van Vermaak zien - o.a. kaarten, clubs, verleiding. Het oog symboliseert dat je in verleiding komt van wat je ziet.
Materiaal: acryl op doek met gemixte techniek (waaronder toevoeging van verschillende soorten glitters, waardoor er reliëf ontstaat).

Prijs van het voorgaande kunstwerk in Euro: nvt

Dit is het werk gemaakt tijdens het Centraal praktisch examen (CPE 2023) voor het vak tekenen met als thema Vermaak. De leerlingen hebben hier 720 minuten aan gewerkt en hebben dit afgesloten met een persoonlijke presentatie aan twee tekendocenten door wie ze werden beoordeeld. 


E-mailen
Instagram