Dit is Donate Berkhof

 Donate Berkhof exposeert:

  • Gedurende de hele maand september tot en met 8 oktober 2023 in de etalage van YOU By Sandra in centrum Woerden, Voorstraat 28.
  • Op 29 en 30 september en op 6, 7 en 8 oktober 2023 tussen 11 en 17 uur, in het atelier van Galerie Van Slagmaat (Leidsestraatweg 36 3443 BV  Woerden) tijdens de overzichtstentoonstelling.

Biografie

Donate is autodidact en heeft kunst, illustraties en portret als één van haar voornaamste nevenactiviteiten. Haar stijl is geïnspireerd door figuratieve schilderijen, zoals de schilderijen van Alma-Tadema, Willy Sluiter en Monet en de illustraties, patronen en stijlen in onder meer mode-illustraties. Elk van haar werken vertelt een eigen verhaal.

Haar missie is tot de verbeelding spreken. Impact en authenticiteit. Beoordeel zelf of het kunstwerk je aanspreekt en bij je past. Kijk naar de combinatie van de compositie, kleuren, materialen, techniek en expressie. Inspireert het je en blijf je ernaar kijken? Dan ben je voor Donate een kunstkenner. Meer informatie over illustraties en originele kunstwerken is te vinden op www.bydonate.nl.


website: www.bydonate.nl
Instagram: @bydonate

Donate doet mee in een etalage in centrum Woerden. 
Adres van de locatie: YOU By Sandra

Overzichtstentoonstelling

Naam kunstwerk: BSquare
Afmeting: 40 x 30
Materiaal: acryl op canvas
Prijs in Euro: 650E-mailen
Instagram